Aleks Armor
Kosovska 7, Popović
11450 Sopot, Republika Srbija
E-mail:
office@aleksarmor.com


Aleks Armor tehnologija

Od samog početka proizvodnje opredelili smo se za korišćenje najkvalitetnije i tehnološki najnaprednije materijale koji se trenutno mogu naći na tržištu. Intenzivnim istraživanjima, praktičnim i laboratorijskim testiranjima, od strane najvećih stručnjaka u polju balističke zaštite, razvili smo novu liniju balističke zaštitne opreme kako bismo sačuvali živote širom sveta. Testiranje se vrši redovno na nasumično izabranim uzorcima.

 

Za izradu naših proizvoda koristi se materijal pod trgovačkim imenom Dyneema® - najjače svetsko vlakno. Dyneema® je polietilen visoke molekularne gustine (PHMW) sa jačinom 15 puta većom od visoko kvalitetnog čelika. Zahvaljujući ovome naši proizvodi su 30% lakši, do 40% jači, i daleko dugotrajniji od proizvoda izradjenih od aramida (kevlar). Ovo nam omogućava da damo garanciju od 10 godina na svojstva svih proizvoda izradjenih od Dyneema® materijala.

 

Važno je da napomenemo da Aleks Armor ne koristi, niti je ikada koristio, Zylon® za izradu zaštitne opreme iz naše game.

 

Copyright © 2006 Aleks Armor - All rights reserved